LUDZIE SADÓW

POZNAJ ZESPÓŁ

Agnieszka

Kobieta z zimną krwią, ciepłym sercem i wieloletnim doświadczeniem. To ona jest w Sadach szefową kuchni, śmieje się najgłośniej, potrafi ustawić śnięte rybki do pionu w sekundę. To, że kuchnię najczęściej chwalicie to jej sprawka.
Nigdy nie stoi z założonymi rękami.

Bernadka

Tworzy nasz zespół od pierwszych dni, zna każdy zakamarek, dzisiejszą temperaturę w lodówce i tekst „Lornetki” Golców na wyrywki. Jej koza Mela zjada wszystkie obierki z kuchni.

Rysiek i Waldek

Rysiek – Człowiek orkiestra, złota rączka i dobra dusza. Czaruje coś z niczego, zna się na wszystkim, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych. Najbardziej czarujący uśmiech w całym zespole.

Waldek Chociaż nie lubi uśmiechać się przy dowozie cateringów, to nie jest taki groźny. Jego konik w Sadach to wędzarnia. Chwali pracę u nas, bo nie musi chodzić dodatkowo na siłownię, kroi arbuza jednym ruchem. Pasjonat fotografii analogowej.

Paulina

Szefowa nr 1, współzałożycielka Sadów, połówka jabłka. To o niej czytacie w pozytywnych komentarzach. Dba o jakość
w każdym zakamarku firmy, spójność i kontynuację pierwotnego pomysłu na miejsce inne niż wszystkie. Z nietypowymi pomysłami śmiało do niej- zna wesela od podszewki, ma otwartą głowę na nowe i nieznane.

Alicja

Szefowa nr 2, współzałożycielka Sadów, połówka jabłka.
 Ma oko do kadrów i serce do rozwijania zabytkowych zabudowań folwarku. Pomysł wykorzystania stodoły w nowy sposób rozwijała już na studiach. Czas pandemii koncertowo wykorzystała na macierzyństwo. Zagaduje wszystkich i zawsze.

Sabina

Nowy narybek Sadów, ale w pracy z ludźmi czuje się jak ryba w wodzie. To jej branża. Jest wulkanem dobrej energii, która udziela się otoczeniu. Prywatnie tańczy show dance, podróżuje, a inspiracje kulinarne testuje na kolacjach z przyjaciółmi. Tanecznym krokiem oprowadzi Was pod folwarku, wysłucha potrzeb i zadba o realizację przyjęcia w każdym szczególe.

Ania

Prawa ręka Szefowej Agnieszki. Kobieta konkret, zjadła zęby na pracy w już niejednej kuchni. Jest z nami od niedawna, a wydaję się, że od zawsze. Pół wsi męczy ją o pieczone baranki z przepisu babci Stasi na Wielkanoc. Lubi doprawić.

Ela

Zna folwark całe swoje życie. Pracuje na kuchni, ze stoickim spokojem realizuje przepisy szefowych. Wydaje się być mistrzynią zen. Stawia na ekologię i do pracy jeździ rowerem bez świateł.

Asia

Szefowa kelnerów, zakochana w folwarku i stodole od pierwszego wejrzenia. Prowadzi w Sadach grupę kelnerską, próbuje zrozumieć pokolenie Z. Zawodowo i prywatnie zainteresowania kieruje również w stronę pracy z dziećmi. Zaproszona na kawę wybierze latte.

Marcelina, Asia, Celina i Wika – dziewczyny do zadań specjalnym, czyli szefowe sali. Znają miejsce jak własną kieszeń, a plan wesela wyrecytują nawet w środku nocy.